Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (226)

bourec 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, co má Zahrádka za sebou za výrobky, se ani moc nedivim, že to dopadlo takhle.Jirka je můj oblíbenec, takže si to mohl odpustit.Trapnost, idiocie, scény odtržený od reality, a navrch konec, kterej to celý završí mírou vrchovatou.Kravina na kterou nekoukejte ani po dvaceti plzničkách.10%. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Další česká rádoby vtipná komedie, kde trapnost stíhá trapnost, s herci kteří hrají, jak ti nejprůměrnější ochotníci. Snad jedině Jiří Langmajer nepůsobí úplně tragicky, ale jemu stejně nejvíc sluší arogantní šovinisté, což zde nehrozí ani náhodou. Film rozhodně nikomu nemohu doporučit a to ani na ukrácení nudy při deštivém nedělním odpoledni. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zhruba do poloviny je to taková typická česká novodobá komedie.Dalo by se jí toho spoustu vytknout a o spoustě věcí pochybovat,ale v rámci toho všeho dokáže nabídnout i pár vtipných momentů.Pak ovšem přijde zlom a z občas vtipné skorokomedie se stane těžko definovatelné něco,kdy se hlavní postavy (primárně ty ženské) začnou chovat jako psychicky labilní svině (přičemž muž je zde zobrazen jako někdo kdo se nechá dobrovolně vláčet čímkoliv a není schopen nic udělat) a vše vyvrcholí tím - spoiler - že hlavní hrdina má infarkt/mrtvici a oběma hlavní hrdinkám to přijde k smíchu.Načež hlavní hrdina skončí jako zelenina a obě jeho "lásky" si ho pouští na rybníce na lehátku.Jenže aby toho v už tak dementním konci nebylo málo,ukáže se,že Langmajer to celé jen hrál,aby měl od obou žen pokoj,takže vlastně není o nic menší svině.Už sem si to říkal u mnoha českých filmů a ani tady to nebylo jinak - opravdu si tvůrci českých "komedií" myslí,že publikum (tady asi primárně ženské) chce od filmů tohle?Že je ok,předávat zprávy typu - chlapi jsou jen podvodnící a nesvéprávní idioti a ženy jsou naopak labilní megery? Evidentně ano,ale za mě je to úplně mimo a ty dvě hvězdy dávám vlastně ani nevím proč.Asi za tu první půlku,kdy sem se chvílemi i bavil...40% ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že Homo sapiens je ze své podstaty monogamní, ani, že je dostatečně moudrý, aby dokázal žít polygamně. Tento neustálý rozpor stojí za hlubší probádání a nemusí jít nutně o filozofické disputace. Humor zde zvolený není bohužel šálkem mého čaje. Mnohem zajímavější mi připadal Dámský gambit  s Tomášem Matonohou a skvělou Terezou Duchkovou. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Scenáristická ubohost, která je trapná, nevtipná a nesnesitelně odtržená od reality. Nebavilo mě to, nic tam nedává smysl a ústí to v naprosto debilní závěr. Už po pár dnech moc nevím, o co tam vlastně šlo, což je jedině dobře - ještě lepší by ale bylo se do budoucna jakýmkoli dalším Zahrádkovým filmům po této otřesné zkušenosti vyhnout. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Knihkupectví, kde pracuje Lenka (Lucie Žáčková), skutečně existuje. Nalezneme ho v Praze na rohu Ostrovní a Mikulandské ulice. (rakovnik)
  • Poté, co si Lenka (Lucie Žáčková) poraní nohu, tak následně má ortézu na pravé noze. O pár dní později, když jsou všichni tři hlavní hrdinové večer před domem Zuzany (Ivana Chýlková), tak má ortézu na levé noze. (noelcoward73)

Reklama

Reklama